Prvi olimpijski Cvrčkov dan

Svibanj  mjesec  je prepun  vrtićkih  događanja. Tako  ni ove godine nismo prepustili Manifestaciju 22. Dane dječjih vrtića grada Zagreba gdje je i  naš  vrtić  sudjelovao u izložbi likovnih radova s vjerskom tematikom u tunelu  „Grič“. 
Između ostalih radova izabran je likovni  rad „Radost  božićne noći“ naše  djevojčice Pie na čemu joj od srca čestitamo. 
Isto  tako naš vrtić je  sudjelovao na  prvom olimpijskom sportskom danu  u organizaciji sportske udruge „Cvrčak“ koja  provodi  sportski  program  u našem dječjem  vrtiću.  Prvi sportski  olimpijski  Cvrčkov dan je održan 19. svibnja 2018. na igralištu  Dječjeg  vrtića „Travno“. Sportsko natjecanje se odvijalo kroz pet disciplina:  1.Trčanje na 30 m. 2. Bacanje lopte “medicinke” od 1 kg. 3. Skok u dalj, 4. Mali nogomet i 5. Poligon.
Bilo  je  jako zanimljivo sve to gledati, promatrati, bodriti, hrabriti i navijati za sve prisutne vrtiće, ali kada se radi o tvom vrtiću euforija je jača. Svaki pogodak, obrana  gola i natjecanja u trčanju radovala je našu malu, snažnu, jedinstvenu i timsku sportsku grupu.
Bilo je tu dosta  smijeha, radosti, sreće, prijateljstva, pljeska, podrške i pokoje  suze  radosnice  zbog  pobjede  u kojoj je svako dijete dobilo zlatnu  medalju. 
Još jednom se želimo od srca zahvaliti našim  navijačima  koji su nas podržali i budno pratili  na našem prvom  sportskom olimpijskom danu.
Našim zlatnim dečkima od srca čestitamo i radujemo se s njima.
 
S. Julijana Vojković